B. Bersvendsen AS   l   Adr: Pir II - Nr. 3 7010 Trondheim   l   Telefon: 73 84 22 50   l  Mobil: 404 01 697   l   Epost: post@bbersvendsen.no
 


Om oss

Et sterkt lag
B. Bersvendsens 20 medarbeidere, mestre, svenner og lærlinger, utfører de aller fleste typer oppdrag innen maling, tapetsering og gulvlegging – alt i tråd med gjeldene normer og krav. I tillegg har vi avtaler med ulike velrenommerte håndverkerbedrifter; snekkere, elektrikere, murere og rørleggere. Om kundene ønsker det, tilbys derfor totalentrepriser på mindre oppdrag. Enkelt for kunden, effektivt for oss.

Med solid faglig kompetanse og mangeårig erfaring og yrkesstolthet som basis, er det vår målsetting at alle kunder skal være gode ambassadører for virksomheten. Medlemskap i Malermestrenes garantiordning er en ekstra trygghet for våre kunder.

B. Bersvendsen AS er en miljømessig mønsterbedrift med alle nødvendige sertifiseringer i orden. Bedriften ble svært tidlig tildelt Miljøfyrtårn-status, og vi benytter produkter med Svanemerke der dette er tilgjengelig. B. Bersvendsen er godkjent våtromsbedrift.

Medlemskapet i Maler- og byggtapetsermestrenes Landsforbund, Trondheim maler- og byggtapetsererlag, Håndverkerforeningen, NHO og Startbank innebærer ekstra trygghet for kunden.

B. Bersvendsen AS er godkjent opplæringsbedrift.


Historikk

B. Bersvendsen & Co. ble etablert i 1976 av Bjørn Bersvendsen og omdannet til aksjeselskap under navnet B. Bersvendsen AS i 1991. Fra starten med to ansatte, har bedriften vokst jevnt og trutt, og har i 2015 20 ansatte, fordelt på mestre, svenner og lærlinger. Våre medarbeidere har tarifflønn og obligatorisk tjenestepensjonsordning. Lars Erik Sandberg, som selv er malermester, overtok som daglig leder i 2004, den gang med ni ansatte.
Levert av